Verzending en Levering

Besteld voor 17.00 uur op:     Eerste bezorgpoging:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Woensdag

Aanvullende informatie:

Onderdelen en accessoires
Pakketten die worden verstuurd binnen Nederland worden verstuurd met Post NL. Direct nadat uw pakket is verstuurd ontvangt u van ons een Track & Trace code om het pakket te volgen. Bent u op de dag van bezorging niet thuis? Dan zal Post NL de eerst volgende werkdag uw pakket opnieuw aanbieden. Daarnaast is het mogelijk via de Post NL app een andere bezorg dag af te spreken. Na twee mislukte bezorgpogingen zal Post NL het pakket terugbrengen naar het distributiecentrum waarna u het pakket de eerst volgende werkdag kan afhalen bij het dichtstbijzijnde Post NL afhaalpunt.

Tweewielers
Fietsen en andere tweewielers worden verstuurd met een speciale transporteur. Deze transporteur rijdt aan de hand van een planning door heel Nederland om uw tweewieler met de meest mogelijke zorg af te leveren.
Fietsen worden voor 95% volledig afgemonteerd geleverd. Het enige wat u dient te doen is het stuur rechtzetten en de pedalen te monteren. Bij iedere tweewieler leveren wij een beknopte handleiding hoe het stuur kan worden versteld en de pedalen moeten worden gemonteerd.

Nadat u een bestelling via onze webshop heeft geplaatst gaan wij over tot het rijklaar maken van de tweewieler. Deze zal met de grootst mogelijke zorgen worden verpakt en worden klaargemaakt voor verzending. Vervolgens wordt de tweewieler aangeboden bij onze externe transporteur welke telefonisch contact met u zal opnemen voor het maken van een afspraak voor bezorging van de tweewieler. De levertijd van een tweewieler bedraagt tussen de 2 á 4 werkdagen.

Afhalen
Het is ook mogelijk uw product af te halen in onze winkel. Dit kan alleen in ons filiaal in Enschede!

Adres:
Snellers Tweewielers bv
Haaksbergerstraat 122 – 124
7513 EA Enschede

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 20.00 uur (Koopavond)
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur