Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
Ideal Gratis Veilig en makkelijk betalen in je eigen internet betaalomgeving
Bankoverschrijving Gratis Makkelijk en eenvoudig betalen dmv van een factuur wat na de bestelling aan u wordt verstrekt.
Rembours € 7,50 U betaald contant aan de bezorger. Voor fietsen hanteren wij € 33,95 + € 7,50 rembourskosten

België – Duitsland
Wilt u een product bestellen in onze webshop en dit laten versturen naar een land buiten Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de actuele bezorgkosten.

Uitgebreide omschrijving betaalopties:

Ideal:
Ideal is het meest gekozen betaalmiddel in webshop. Afrekenen doet u namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving. Tijdens het bestellen van een product kunt u aangeven dat u wilt betalen via Ideal. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de beveiligde website van onze online betaalpartner Mollie. Hier kunt u aangeven via welke bank u wilt betalen. De bank vraagt vervolgens een aantal gegevens om de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw bank afgeschreven en wij zullen overgaan tot het leveren van het product.

Bankoverschrijving:
Tijdens het bestelproces kunt u bankoverschrijving selecteren. Indien u kiest voor deze manier van betalen, versturen wij nadat het bestel proces volledig is afgerond een bevestiging van de bestelling per email. Wij zullen uw bestelling dan handmatig controleren en een daarbij horende factuur genereren. Deze factuur ontvangt u binnen 24 uur na plaatsing van uw order. Op deze factuur vindt u alle benodigde betaalinformatie om de orde te betalen. Na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen wij overgaan tot levering.

Aanvullende informatie:
Veilig online betalen: De webshop van Snellers is uitgerust met een SSL verbinding. Dit houdt in dat u te allen tijde een versleutelde verbinding heeft met onze webshop. SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het internet en wordt gebruikt voor versleuteld uitwisselen van data tussen gebruiker en server. Naast een SSL (Secure Socket Layer verbinding) beschikken wij tevens over een SSL verbinding met ons betaalplatform Mollie. Alle browsers ondersteunen SSL en dit wordt dan ook weergegeven wanneer de SSL verbinding van kracht is.

Privacy:
Alle informatie die wordt gevraagd voor het plaatsen van een bestelling wordt gebruikt om de bestelling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij zullen te allen tijde de privacy van onze klanten garanderen. Persoonlijke gegevens zullen wij nooit verstrekken aan derden.