Bij Snellers Tweewielers kunt u altijd binnen 14 dagen uw aankoop retourneren. Wanneer u via een webshop producten besteld, heeft u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. De bedenktijd start op het moment dat het product bij u is geleverd. Binnen deze 14 daagse bedenktijd kunt u te allen tijde uw aankoop retourneren. De kosten voor het retourneren van het product zijn altijd voor de klant.Is uw product defect op valt deze binnen de garantieperiode? Dan kunt u het product na de de wettelijke 14 daagse bedenktijd retourneren.

Eisen van het te retourneren product. Voordat u een product binnen 14 dagen gaat retourneren moet deze voldoen aan de volgende eisen:

• De fiets is ongebruikt en onbeschadigd. In dit geval krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Een onderdeel of accessoire wat u heeft besteld is ongebruikt en bevind zich in de originele en ongeopende verpakking.
• Is de fiets of accessoire wel beschadigd? Dan hanteren wij afschrijving op het product. Weten wat deze afschrijving is? Stuur dan foto’s van het product naar klantenservice@snellersfietsen.nl en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Hoe kan ik de bestelling retourneren?
– Wanneer u een onderdeel of accessoire wilt terugsturen, kunt u dat doen naar het volgende adres: Snellers Tweewielers bv, Haaksbergerstraat 122 – 124, 7513 EA Enschede. Zorg ervoor dat het onderdeel zich in de originele verpakking bevindt en onbeschadigd is.
– Wilt u een fiets retourneren? Een fiets retourneren kan uitsluitend in de bijgeleverde verpakking. Deze verpakking zorgt ervoor dat de fiets tijdens transport onbeschadigde blijft. Een fiets retourneren kan uitsluitend net onze bezorgdienst.Fiets retourneren? Neem contact op met onze klantenservice.
– Zelf u fiets of accessoire terugbrengen? Dit kan naar ons filiaal in Enschede.