Wat is een speed pedelec?
Een normale elektrische fiets heeft trapondersteuning tot een snelheid van 25 km/h. Bij een speed pedelec heb je de mogelijkheid te fietsen met trapondersteuning tot 45 km/h. Deze snelle elektrische fiets valt wettelijk onder de snorfietsen waardoor er andere regels gelden dan een ‘normale’ elektrische fiets. Op een speed pedelec is een kentekenplaat, fietshelm, achteruitkijkspiegel en remlicht verplicht.

Waarom een speedpedelec van Stromer?

Stromer biedt al jaren elektrische fietsen met een sterke trapondersteuning aan. Door het gebruik van de juiste, veelal lichtgewicht materialen is een Stromer zowel geschikt voor dagelijks gebruik als sportieve kilometers. Stromer heeft diverse modellen in het assortiment met verschillende afmontage mogelijkheden. Standaard worden alle modellen geleverd met krachtige hydraulische schijfremmen, en bij het topmodel is een ABS (anti blokkering systeem) gemonteerd. Het is immers van belang om bij snelheden van 45 km/h snel te kunnen remmen.

Een Stromer e-bike ideaal voor woon- werkverkeer

Veel van onze klanten kiezen voor een speed pedelec om files te vermijden en tevens hun dagelijkse beweging te krijgen. Zonder bezweet aan te komen op je werk kun je op een efficiënte en voordelige manier woon- werkkilometers maken. Een Stromer e-bike lease je voordelig of koop je via het bedrijfs fietsenplan. 

Weten of een speed pedelec iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Onze demo modellen staan voor je klaar!

afspraak maken

Wat zijn de voordelen van een Stromer e-bike:

Een proefrit maken met een Stromer e-bike?
Vul dan het formulier in en maak een afspraak. Of bel ons Experience Center.



    Wanneer wil je een proefrit maken?

    Zondag gesloten

    Selecteer je voorkeurstijd


    Wat zijn de voordelen van een Stromer e-bike: